Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
NanoTech micro NanoTech micro NanoTech micro
NanoTech micro NanoTech micro NanoTech micro

Te gjitha per shtepine / Materiale pastrimi

NanoTech micro

nga Albpastrim.shpk

2.500 Lekë

Argjendi është sekreti

NanoTech micro është një pecetë mikrofibër, por kjo nuk është e gjitha. Sekreti fshihet në nano celulat e argjentit që janë mbledhur në kompozicionin mikrofibër. Dhe kur argjenti bie në kontakt të drejtpërdrejtë me mikrobet dhe bakteret , i vret. Si përfundim, efiçenca e saj parandalon rritjen e baktereve, dhe efekti nuk humbet kur pecetat lahen.

Avantazhet e NanoTech micro

·Dizenjuar me një kominim të pafundëm të mikrofibrave dhe nano pjesëzat e argjendit.

·99.9% e baktereve dhe mikrobeve largohen kur fshihen sipërfaqet. (Certifikuar nga BMA).

·Jo rritje e baktereve dhe mikrobeve në peceta.

·Mundëson që të eleminosh tharjen në makinën tharëse, sepse pecetat mund të ruhen në kushte me lagështi deri në 24 orë pa rritjen e baktereve. Kursen kohë dhe është një reduktim i ndjeshëm në procesine fillimit të pastrimit.

·Nuk ka erë nga pecetat gjatë përdorimit.

·Mban aftësitë antibakteriale edhe pas disa qindra herë ciklesh larje.

Higjena & Siguria - Me sistemin e kodifikimit të ngjyrave, procesi i pastrimit sipas strandardeve të higjenës mund të aplikohen

Ergonomike - Trajtim ishpejtë dhe i lehtë në sajë të fërkim të ulët.

Zonat e përdorimit - Kudo ku higjena e lartë është kusht – p.sh. spitalet, shtëpitë e pensionistëve, kopështe, restorante dhe zona fast-food etj