Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
MicroTuff Tea Towel

Te gjitha per shtepine / Materiale pastrimi

MicroTuff Tea Towel

nga Albpastrim.shpk

1.500 Lekë

Me Microfibre Tea Towel do të jeni të aftë të thani enët dhe gotat me një rezultat pa vija.

Kursen kohën - Dimensionet gjeneroze e performancës së pastrimit të tea towel kombinuar me mikrofibër është copa perfekte për pastrim pa lodhje dhe tharjen e xhamave e enëve në restorante, bare dhe zonat e kateringut.

Higjena dhe cilësia - Një rezultat i pastër dhe pa vija i xhamave dhe enëve është njësoj e rëndësishme si cilësia e mirë e ushqimit dhe pijeve. Me tea towel mund të jeni të sigurt që klientët tuaj do të mbeten të kënaqur me pastërtinë.

Zona e aplikimit - Tea towel është zhvilluar veçanërisht për klientët e Hoteleve/ Restoranteve/ Katering.