Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
MicroTuff Base MicroTuff Base MicroTuff Base
MicroTuff Base MicroTuff Base MicroTuff Base

Te gjitha per shtepine / Materiale pastrimi

MicroTuff Base

nga Albpastrim.shpk

870 Lekë

Leckë mikrofibër e thurur e gjitha

Lecka mikrofibër e thurur me volum të lartë dhe aftësi për të mbledhur papastërtitë. MicroTuff Base siguron një performancë të shkëlqyer pastrami nga mikrofibrat, e cila e bën pastrimin një punë të shpejtë dhe të lehtë.

Baza e MicroTuff

Higjena & Siguria - Me sistemin e kodifikimit të ngjyrave, procesi i pastrimit sipas strandardeve të higjenës dhe principet HACCP mund të aplikohen

Aparenca profesionale - Edhe pas disa ciklesh aparenca e MicrTuff Base është në linjë me kërkesat e pastrimit professional.Materiali- Baza e MicroTuff është një leckë e thurur mikrofibër.

80% Poliestër, 20% Poliamid