Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
MicroSorb MicroSorb MicroSorb MicroSorb
MicroSorb MicroSorb MicroSorb MicroSorb

Te gjitha per shtepine / Materiale pastrimi

MicroSorb

nga Albpastrim.shpk

1.250 Lekë

-Vlera të mira të copës Mikrofibër-Efektive, zgjat, e shpejtë

MicroSorb është prodhuar me shumë mikrofibra (patenta e teknologjisë Freudenberg).

Dallimi mes produktit MicroSmart të klasit të lartë dhe produktit MicroSorb me vlerë të mirë është struktura me fibra. Në MicroSorb jo të gjitha fibrat ndahen plotësisht.

Përfitimet e klientit

Përfitimi që ju keni nëse keni zgjedhurMicroSorb është e qartë. Me një performancë të lartë pastrimi dhe qëndrueshmëri, keni blerë një produkt me kosto të ulët.

Raporti e performacës me çmimet për MicroSorb është e shkëlqyer.