Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
PVAmicro PVAmicro PVAmicro
PVAmicro PVAmicro PVAmicro

Te gjitha per shtepine / Materiale pastrimi

PVAmicro

nga Albpastrim.shpk

1.800 Lekë

Teknologji unike e kombinimit të materialeve

Kombinimi & thurja me PVAmicro, peceta PVAmicro ofron përfitime tërheqëse:

Performanca e pastrimit – Mikrofibra e thurur siguron rezultate të përsosura në pothuajse të gjitha sipërfaqet.

Fshirje pa vija - PVA ka aftësi shumë të mira absorbimi të ujit, që do të thotë një fshirje pa vija pas tharjes.

Qëndrueshmëri - PVAmicro mund të lahen disa qindra cikle / herë.

Lehtë për t’u shpërlarje - PVAmicro mban 40 herë më pak mbetje grimcash pas shpëlarjes, në krahasim me copat e zakonshme të punuara me shtiza mikrofibre.

Performanca e mbulimit - PVAmicro lë një pamje shumë të mirë mbi sipërfaqen e fshirë - homogjene në një sipërfaqe prej më shumë se 25 m² nëse është e nevojshme.

Zonat e përdorimit - Leckë është ideale për pastrimin e të gjitha llojet e sipërfaqeve të vështira, të tilla si zyrat, mobilje, qelqi, çeliku, inoksi dhe shumë më tepër. PVAmicro është ideale për metodën e kovës në gjendje të lagur.

PVAmicro është prodhuar ekskluzivisht nga VILEDA Professional