Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Bucket

Te gjitha per shtepine / Materiale pastrimi

Bucket

nga Albpastrim.shpk

3.000 Lekë

Pajisjet Origo

Kovat- Kovat polipropoline të disponueshme në 4 përmasa të ndryshme.

·Kovë 6 L për t’u vendosur në krye të karrocës Origo, me 8 ngjyra kodifikimi

·Kovë 15 L për t’u përdorur me shtrydhje ose shtypje, vetem me ngjyre blu (pjesë e UltraSpeed System)

·Lova të gjata 25 L për t’u përdorur me shtypje të sheshtë , me 8 ngjyra kodifikimi

·Kovë 25 L për t’u përdorur me shtrydhje ose shtypje, vetëm me ngjyrë blu (pjesë e UltraSpeed System)