Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Xhakete Xhins- Geraldina 01 K253 Xhakete Xhins- Geraldina 01 K253 Xhakete Xhins- Geraldina 01 K253 Xhakete Xhins- Geraldina 01 K253 Xhakete Xhins- Geraldina 01 K253 Xhakete Xhins- Geraldina 01 K253 Xhakete Xhins- Geraldina 01 K253
Xhakete Xhins- Geraldina 01 K253 Xhakete Xhins- Geraldina 01 K253 Xhakete Xhins- Geraldina 01 K253 Xhakete Xhins- Geraldina 01 K253 Xhakete Xhins- Geraldina 01 K253 Xhakete Xhins- Geraldina 01 K253 Xhakete Xhins- Geraldina 01 K253

Veshje / Xhaket për Femra

Xhakete Xhins- Geraldina 01 K253

nga KJL & Co

5.500 Lekë

Shitësi e nis produktin 2 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Koleksioni Vjeshte - Dimer 2015 -2016

Xhakete Xhins per femra, me 2 zinxhira, material i bute dhe i trashe

Model : Geraldina 01 K253

Masat : 38, 40, 42, 44, 46

Cmimi : 5.500 leke