Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Super mop Bucket

Te gjitha per shtepine / Materiale pastrimi

Super mop Bucket

nga Albpastrim.shpk

1.600 Lekë

Alternativa higjenike e pecetave të pambukta

Supermo ofron një gamë të lartë të leckave jo-të-endura për të gjitha llojet e aplikimit të rëndë - duke dhënë rezultatet më të mira në koston më të ulët. Rezistencë të shkëlqyer për veshjet/mbulesat dhe veprimi kimik.. Ideal për pastrimin e njollave dhe pastrim i zonave të vogla - duke përfshirë edhe bare, tualete etj.

Supermop përbëhet nga tre elemente:

1. Koka e leckës me shirita e materiale jo të endura dhe një lidhës oval që lejon leckë për të arritur në qoshet.

2. Kovë me gyp shtrydhjeje

3. Dorezë e qëndrueshme e bërë nga alumini ose të veshura nga çeliku.

Supermop kova

• Kova & shtrydhëse: kovë e lehtë dhe shtrydhëse janë të lehta për t’u mbajtur dhe për t’u ruajtur

• Mbajtës doreze e integruar

• Kova të ndryshme: kovë ovale 10 L / kovë drejtkëndëshe 15 L