Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
UltraSpeed Mini Starter UltraSpeed Mini Starter
UltraSpeed Mini Starter UltraSpeed Mini Starter

Te gjitha per shtepine / Materiale pastrimi

UltraSpeed Mini Starter

nga Albpastrim.shpk

4.100 Lekë

E vogël në madhësi, e madhe në sipërfaqe!

UltraSpeed Mini është e reja e fundit në familjen tepër të suksesshme të UltraSpeed, e krijuar posaçërisht për pastrimin në zona të vogla (10 - 30 m²). Kovë kompake 10 L dhe lecka e sheshtë e bën atë ideale për zyra, kafene, shitësit e vegjël dhe restorante, si dhe zonat e pritjes. UltraSpeed Mini është një sistem i vogël dhe kompakt, me ergonomi, performancës dhe higjienike që të ketë përfitime e varg ekzistuese UltraSpeed.

UltraSpeed Mini Starter Kit Sistem i vogël dhe kompakt me kovë 10 L dhe kovë shtrydhese bionike. Përdoret në mënyrë ideale për pastrimin e zonave të vogla, si zyra, kafene, shitësit e vegjel dhe restorante, etj. Kova shtrydhese bionike në dispozicion në katër ngjyra për përdorim te sistemit me kodifikim ngjyrash.

Përmban: Kovë, një kovë shtypjeje bionike, nje kornizë lecke, leckë MicroLite dhe një dorezë