Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
US Pro Double Bucket System Push

Te gjitha per shtepine / Materiale pastrimi

US Pro Double Bucket System Push

nga Albpastrim.shpk

19.300 Lekë

Më pastër, më shpejt, më lehtë

Çfarëdo qofshin kërkesat tuaja të pastrimit, UltraSpeed Pro do të rrisë në mënyrë dramatike standardet tuaja me shpejtësi, performancë, shkathtësi dhe ergonomi.

Në krahasim me sistemet aktuale kovë-dhe-shtyp, pastrimi permes US Pro Double Bucket System Push i tejkalon ato në çdo aspekt.

• Pastron mbi 750m2 * në orë me një hap të vetëm ose 360m2 ** me dy hapa

• Lagie më e shpejtë – më thjeshtë për t'u përdorur dhe dy herë më shpejt ***

• Shtypje efikase - lëshon deri në 50% më shumë ujë ***

• Dyshemetë thahen më shpejt – zvogëlon rrezikun e rrëshqitjes

• Higjienike - asnjë kontakt duarsh me leckën ose solucion pastrimi

• Lehtë për t'u përdorur - nuk ka nevojë për trajnim

• Kompakte – ka sipërfaqe te vogël për të kursyer magazinimin, ruajtjen

• Ergonomike – e lehtë, nuk ka nevojë për përkulje për të shtrydhur