Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Bin Bag surround 120L

Te gjitha per shtepine / Materiale pastrimi

Bin Bag surround 120L

nga Albpastrim.shpk

7.400 Lekë

Mbledhja e mbeturinave / rrobave për t’u larë

Pjesë me cilësi të lartë për të mbledhur mbeturinat dhe rrobat e palara.

• mbajtëse metalike qeseje mbeturinash 70 L, përshtatet brenda Origo 300 dhe 500

• mbajtëse metalike qeseje mbeturinash 120 L (2 x 70 L ose 3 x 40 L) për Origo 300 dhe 500

• mbajtëse metalike qeseje mbeturinash mund të përdoret si 1 x 120 L, 2 x 70 L apo edhe si ndarje 3 x 40 L

• mbajtëse metalike për të rregulluar qeset e mbeturinave ose rrobave te pista me lehtësi

• Kapaku në dy madhësi të ndryshme, 70 L dhe 120 L, me sistem kodifikimi ngjyrash

• Afishim për planin e pastrimit për t’u përshtatur lehtë në anën e brendshme të kapakut

• Zgjerime për seritë e Origo 100, 300 dhe 500 për të përdorur si mbështetje e qeseve të mbeturinave