Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
VoleoPro STANDARD VoleoPro STANDARD
VoleoPro STANDARD VoleoPro STANDARD

Te gjitha per shtepine / Materiale pastrimi

VoleoPro STANDARD

nga Albpastrim.shpk

39.000 Lekë

Karrocë kompakte me një sipërfaqe prej 0,5 m² është zgjidhja ideale kur hapësira është e ngushtë. Me hartimin e saj unik dhe të plotë të funksioneve inteligjente, kjo karrocë është karta më e mirë të biznesit për performancën profesionale të pastrimit dhe mjeti i duhur për efikasitetin në pastrim.

VoleoPro - Standard

Karrocë plastike / alumini

Prodhuar nga një kombinim nga plastike të fortë dhe alumini të fortë me 2 anodized shtylla eliptike alumini në qendër të patentuar dizajnit V-formë.

Në pjesën e përparme janë 2x Ø100 mm castors çeliku me rul të kthyeshëm dhe në pjesën e prapme 2x mëdha Ø150 mm castors me influencë të thjeshtë për manovrim të lehtë dhe lehtësisht kalon pengesat e vogla në dysheme. Me një peshë prej 9 kg karroca e para-mbledhur është e thjeshtë për të mbledhur me / pa nevojën e ndonjë mjeti.

VoleoPro Standard përfshin:

Kapak i palosshëm për qeset e mbeturinave me Plan pastrimi

• 2x mbajtëse me zink të kromuar e tela çeliku për fiksimin e një qese mbeturinash 70 litra

• set standardi grepash (përfshin 5x grepa fiksues - 3x mbajtës dorezë- 2x shenja treguese rreziku prej grepave)

• Njësi ergonomike e prirur për shtytje

• tabaka e integruar për mbajtjen e artikujve si kova të vogla në krye të karrocës

• 2x 6 kova me system kodifikimi ngjyrash

• 1x urë multifunksionale

• 1x castor i parmë kthyeshëm me nërprerje dhe rul.