Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
SprayPro Set (SprayPro handle + CombiSpeed Pro + MicroPlus Premium pocket mop) SprayPro Set (SprayPro handle + CombiSpeed Pro + MicroPlus Premium pocket mop) SprayPro Set (SprayPro handle + CombiSpeed Pro + MicroPlus Premium pocket mop) SprayPro Set (SprayPro handle + CombiSpeed Pro + MicroPlus Premium pocket mop)
SprayPro Set (SprayPro handle + CombiSpeed Pro + MicroPlus Premium pocket mop) SprayPro Set (SprayPro handle + CombiSpeed Pro + MicroPlus Premium pocket mop) SprayPro Set (SprayPro handle + CombiSpeed Pro + MicroPlus Premium pocket mop) SprayPro Set (SprayPro handle + CombiSpeed Pro + MicroPlus Premium pocket mop)

Te gjitha per shtepine / Materiale pastrimi

SprayPro Set (SprayPro handle + CombiSpeed Pro + MicroPlus Premium pocket mop)

nga Albpastrim.shpk

5.900 Lekë

SprayPro -Pastrimi i dyshemesë bërë më lehtë-

SprayPro është profesional, sistemi i pastrimint të dyshemesë gati për t’u përdorur përmban gjithçka që ju nevojitet për pastruar pa pasur kovë. Vetëm mbushni dorezën me ujë dhe keni gjithçka që ju duhet për të pastruar dysheme të vështira dhe shkallët në një njësi të lehtë për ta përdorur.

Projektuar për të punuar me të gjithë sistemet e pastrimit VILEDA Profesionale ajo përshtatet lehtë me nevojat tuaja, pavarësisht nga detyra e pastrimit ose kushtet në terren.

Ajo është aq e lehtë për t'u përdorur se nuk kërkon trajnim. Thjesht plotësoni dorezën me ujë / solucion, mbyllni kapakun dhe jeni gati për të pastruar. Për të shtuar më shumë ujë në dysheme vetëm tërhiqni këmbëzën dhe vazhdoni pastrimin. Kjo thjeshtësi e bën atë ideal për përdorim nga pastrues profesionalë dhe gjysmë-profesionalë.

CombiSpeed Pro

Lecka në formë xhepi është zhvilluar pasi kemi kuptuar se kërkesat tuaja në drejtim të përdorimit, performancës dhe buxhetit ndryshojnë.

Çdo leckë e sheshtë është 40cm e gjerë dhe përdor një shtojcë si xhep në kuadër. Gjerësia 40cm është ideale për përdorim në të gjitha vendet, pasi ato janë mjaft të mëdha për të mbuluar fusha të mëdha e të hapura por edhe kompakte mjaftueshëm për t'u përdorur në zona të ngushta me shumë pengesa të tilla si tualetet.

Metoda e shtojcës në formë xhepi thjeshton vënien e leckës në kuadër. Thjesht hapni kornizën, vendoseni kornizën në leckë, shtyni poshtë për të mbyllur kornizën dhe jeni gati për të pastruar. Kodimi përmes ngjyrave siguron ndarjen e saktë të leckave për zonën apo departamentin.

MicroPlus

MicroPlus Pocket Mop është lecka pastruese me performancë më të lartë në drejtim të pastrimit dhe mbledhjes . Është veçanërisht e efektshme në dysheme të vulosura dhe të buta. Duke qënë 100% Microfibre rezulton në qëndrueshmëri të lartë, si dhe mujnd të lahet në makinë larëse mbi 1000 herë. Veçanërisht, u vlerësua me prestigjozen Ecolabel nordike (Swan) duke siguruar kriteret e rrepta mjedisore.