Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Origo 100FX Origo 100FX
Origo 100FX Origo 100FX

Te gjitha per shtepine / Materiale pastrimi

Origo 100FX

nga Albpastrim.shpk

59.400 Lekë

Versioni i fiksuar bazuar në pjatë plastike

F = me platformë pune (psh UltraSpeed)

X = Zgjatim për grumbullimin e mbeturinave

Të përshtatshme për Pastrimet e Zyrave Qëndrore.

Në dispozicion me pjatë bazë plastike dhe korniza metalike.

Origo 100FX e pajisur me pajisjet e mëposhtme:

• 1 x 15 L dhe 1 x 25 L kovë me UltraSpeed press

• 3 x tabaka

• 2 x 6 L kovë

• 1 x mbajtës lecke

• 3 x dorezë mbajtëse

• 1 x qese mbajtëse mbeturinash 120 L me kapak

• 2 x ekran për planin e pastrimit