Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Cimoextra Cimoextra
Cimoextra Cimoextra

Te gjitha per shtepine / Solucione pastrimi

Cimoextra

nga Albpastrim.shpk

880 Lekë

Pastrues duarsh që përmban lëndë gërryese

·Largon papastërtitë intensive ( vaj, graso, pluhur metalik etj)

·E butë për lëkurën - fuqishme kundër papastërtive

·Fuqi e shkëlqyer në spastrim

·Përmban lëndë gërryese poliuretani (shumë i lehtë)

·Shumë i butë në lëkurë