Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Cimolotion 2L Cimolotion 2L
Cimolotion 2L Cimolotion 2L

Te gjitha per shtepine / Solucione pastrimi

Cimolotion 2L

nga Albpastrim.shpk

2.695 Lekë

Pastrim lëkure, për dush, për njollosjen lehta

·Për të gjitha njollosjet e lehta dhe të mesme

·Me kompleks ushqyes

·Me glicerinë

·2-në-1 xhel dushi për trupin dhe flokët

·Ideal për dush dhe banjë

·Mirëmban duart