Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Cimomed Waschgel Sensitiv 500ml Cimomed Waschgel Sensitiv 500ml
Cimomed Waschgel Sensitiv 500ml Cimomed Waschgel Sensitiv 500ml

Te gjitha per shtepine / Solucione pastrimi

Cimomed Waschgel Sensitiv 500ml

nga Albpastrim.shpk

935 Lekë

Xhel larës për pastrimin e butë lëkurë të ndjeshme

·Për të gjitha njollat lehta

·Sidomos spastrim i butë

·Të përshtatshme për lëkurë të ndjeshme

·Veçanërisht rekomandohet për industrinë ushqimore

·Mund të përdoret gjithashtu si një xhel dushi