Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Cimolin Washgel 500ml Cimolin Washgel 500ml
Cimolin Washgel 500ml Cimolin Washgel 500ml

Te gjitha per shtepine / Solucione pastrimi

Cimolin Washgel 500ml

nga Albpastrim.shpk

660 Lekë

Pastrues lëkure për njollat e lehta

·Për të gjitha njollosjet e lehta

·Fuqi e butë spastrimi

·Ideale për objektet administrative dhe zyrat

·E përshtatshme për lëkurë normale

·Përforcon shtresat mbrojtëse acide të lëkurës