Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Mafor Oko 1L Mafor Oko 1L
Mafor Oko 1L Mafor Oko 1L

Te gjitha per shtepine / Solucione pastrimi

Mafor Oko 1L

nga Albpastrim.shpk

1.155 Lekë

Ndihmës ekologjik për makinat profesionale / lavapjatat

·Vlerësuar me eko-etiketën e Bashkimit Evropian (BE) Ecolabel si etiketë nordike SWAN

·Garanci për shkëlqim, dhe enë pa vija

·I butë në pajisjet e dekorit në kuzhinë dhe syzet

·Kombinim i balancuar i substancave dhe frenon shkumën

·Absolutisht pa shije

·Dozimi automatik: 0.1 deri në 0.4 g / l

Dozimi automatik: 1,5-3,5 g / l