Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Protex Extra Oko 12kg Protex Extra Oko 12kg
Protex Extra Oko 12kg Protex Extra Oko 12kg

Te gjitha per shtepine / Solucione pastrimi

Protex Extra Oko 12kg

nga Albpastrim.shpk

1.045 Lekë

Agjent pastrimi ekologjik për lavapjatat komerciale

·Vlerësuar me eko-etiketën e Bashkimit Evropian (BE) Ecolabel si etiketë nordike SËAN

·I fuqishëm kundër pjekkjes mbi produktet dhe niseshtes

·Rezultate shumë të mira si larës enësh kundër njollave të kafes dhe çajit

·Pa klor

·I përshtatshëm për të gjitha nivelet e fortësisë së ujit

·Dozimi automatik: 1,5-3,5 g / l