Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Grun & Mild OKO 1L Grun & Mild OKO 1L
Grun & Mild OKO 1L Grun & Mild OKO 1L

Te gjitha per shtepine / Solucione pastrimi

Grun & Mild OKO 1L

nga Albpastrim.shpk

715 Lekë

Larës enësh likuid ekologjik

·Vlerësuar me eko-etiketën e Bashkimit Evropian (Ecolabel BE)

·Pastron enët, syze, takëm etj tërësisht dhe butësisht

·Shumë i butë në lëkurë

·Pa aromë

·Sidomos ekonomik kur është shumë i përqendruar

·Përqendrimi: 0,1-1% (koncentrat i holluar me ujë)