Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Wandspender 1L

Te gjitha per shtepine / Materiale pastrimi

Wandspender 1L

nga Albpastrim.shpk

770 Lekë

Bombol muri për shishe 1 litër-she

·Me levë operative të gjatë çeliku / inoksi

·3 ml produkt për spërkatje