Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Itray Itray
Itray Itray

Te gjitha per shtepine / Solucione pastrimi

Itray

nga Albpastrim.shpk

5.610 Lekë

Satelit fleksibël

·Për mbajtjen e të gjitha veglave të nevojshme të pastrimit

·E disponueshme për pajisje individuale

·E lehtë për të pajisur dhe lëvizur për stafin e pastrimit