Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Cimoskin 150ml Cimoskin 150ml
Cimoskin 150ml Cimoskin 150ml

Te gjitha per shtepine / Solucione pastrimi

Cimoskin 150ml

nga Albpastrim.shpk

770 Lekë

Dezinfektues lëkure dhe duarsh **

·Dezinfektim higjienik dhe kirurgjikal duarsh dhe të lëkurës (gjëndra dhjamore të ulët / lëkurë e pasur)

·Vepron si baktericid (duke përfshirë edhe MRSA), yeasticidal, tuberculocidal

·Virucidal kundër viruseve të mbështjellë (përfsh. HBV, HIV, HCV)

·Efektive kundër rotavirus dhe norovirus (MNV)

·Sporet largohen nga filtrimi, asnjë aromë artificiale ose ngjyrues

Plotësisht i lirë nga substanca alergjike dhe kumulative afatgjatë, p.sh. jod