Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Cimo Sept 1L Cimo Sept 1L
Cimo Sept 1L Cimo Sept 1L

Te gjitha per shtepine / Solucione pastrimi

Cimo Sept 1L

nga Albpastrim.shpk

1.595 Lekë

Dekontaminimi i duarve

·Testuar në përputhje me Shoqatën të gjermane higjienës dhe Mikrobiologjisë (DGHM), udhëzimet ideale për industrinë ushqimore pa yeasticidal dhe baktericid, fenol, aldehid, me përbërës hidratues të kujdesit të lëkurës