Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
CimoSoft 1L

Te gjitha per shtepine / Solucione pastrimi

CimoSoft 1L

nga Albpastrim.shpk

2.255 Lekë

Larje higjienike duarsh

·Pastrim dhe dezinfektim në një

·Virucidal kundër viruseve të mbështjellë (përfsh. HBV, HIV, HCV)

·Ideal për industrinë ushqimore

·Përdorni mbi të gjithë trupin tuaj, ku ka ndotje MRSA

·Testuar dermatologjikisht si miqësore