Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Samtamed Intesivecream 100ml

Te gjitha per shtepine / Solucione pastrimi

Samtamed Intesivecream 100ml

nga Albpastrim.shpk

825 Lekë

Krem për kujdesin e lëkurës për lëkurë tepër të stresuar

·Kujdes i nivelit të lartë

·Thith shpejt, nuk ka mbetje me vaj

·Me kompleksin hidratues e ATP-papaja-glicerinë

·Rigjenerues lëkure të dëmtuar

·Për lëkurë të stresuar