Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Super Pur 1L Super Pur 1L
Super Pur 1L Super Pur 1L

Te gjitha per shtepine / Solucione pastrimi

Super Pur 1L

nga Albpastrim.shpk

990 Lekë

Pastrime industriale dhe punishteje

·Për heqjen e shpejtë dhe pa probleme të naftës, dyllit, pluhurit të frenave dhe yndyrnave

·Mund të përdoret në pastrues me presion të lartë dhe DR.SCHNELL distributor për shkumë

·Pastron nga grumbullimet e yndyrnave nga de-emulsification i shpejtë

·Ekologjikisht miqësor pa tretës aromatike dhe alifatike

·Përmban zbutës me fuqi të lartë uji dhe frenuesi korrozioni

·Përqendrimi: ndërmjet 0.25 dhe 25% (koncentrat i holluar në ujë)