Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Desimatic-ID 1L Desimatic-ID 1L
Desimatic-ID 1L Desimatic-ID 1L

Te gjitha per shtepine / Solucione pastrimi

Desimatic-ID 1L

nga Albpastrim.shpk

4.125 Lekë

Dezinfektues për instrumentet dhe endoskopet

·Baktericid , Këpurdhëvrasës, tuberculocidal dhe veprim yeasticidal. Veprim i kufizuar antiviral - çaktivizon të gjitha viruset e mbështjellë

·Të përshtatshme për të gjitha teknikat e qarkullimit dhe pajisjet me ultratinguj

·Material i përputhshëm - përshtatshëm për përgatitjen e endoskopeve

·Pa aldehide, fenole.

·Koncentrat pa aldehyde : Shoqata për Higjienën e Aplikuar (VAH): 2.0%; Ora aplikimit: 30 min (në rast të kontaminimit të lartë)