Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Desifor Proteckt 1L Desifor Proteckt 1L
Desifor Proteckt 1L Desifor Proteckt 1L

Te gjitha per shtepine / Solucione pastrimi

Desifor Proteckt 1L

nga Albpastrim.shpk

2.475 Lekë

Dezinfektues e pastrues sipërfaqesh për dezinfektim rutinë në rast të epidemive

·Baktericid, këpurdhëvrasës, tuberculocidal dhe veprim yeasticidal

·Efektive kundër noroviruseve (FCV) dhe Parvoviruseve

·Pengon mbirjen e sporeve

·Përmban aldehidet

·Përqendrimi: Shoqata për Higjienën e aplikuar (VAH): 2.0% koha e aplikimit 15 min; Instituti Robert Koch (RKI) (A / B): 7.0% koha e aplikimit 4 orë