Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Desifor Quick Plus 1L Desifor Quick Plus 1L
Desifor Quick Plus 1L Desifor Quick Plus 1L

Te gjitha per shtepine / Solucione pastrimi

Desifor Quick Plus 1L

nga Albpastrim.shpk

2.145 Lekë

Dezinfektim alkoolik i shpejtë*

·Dezinfekton të gjitha fushat ku është e nevojshme një aplikim dhe tharje në kohë të shpejtë, pa mbetje

·Për zonat e ndjeshme në kuzhinë ku përpunohet ushqimi

·Veprim i kufizuar anti-viral, i efektshëm, kundër noroviruseve

·Të përshtatshme për dezinfektim të përditshëm

·Përqendrimi: përdoreni të paholluar