Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Desifor B Desifor B
Desifor B Desifor B

Te gjitha per shtepine / Solucione pastrimi

Desifor B

nga Albpastrim.shpk

2.200 Lekë

Koncentrat pastruesi dezinfektant i lëngshëm për sipërfaqe spitalesh dhe operacionesh *

·Përdorimi universal në pastrimin dhe dezinfektimin

·Veçanërisht të përshtatshme për objektet mjekësore

·Për të gjitha sipërfaqet e ujit-rezistente dhe dysheme

·Kapacitet shpërbërje të fortë papastërtish, yndyrash dhe proteinash

·Pa aldehide, klor

·Përqendrimi në aplikim: VAH: 2%, koha e njomjes: 15 min; 1.5% koha e njomjes: 60 min (sasi të ulët në makineri)