Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Milibac 1L Milibac 1L
Milibac 1L Milibac 1L

Te gjitha per shtepine / Solucione pastrimi

Milibac 1L

nga Albpastrim.shpk

1.540 Lekë

Pastrues acid dezifektant për sipërfaqet e spitaleve, pishinat terapeutike dhe objekteve sanitare *

·Koncentrat dezifektues likuid për sipërfaqet e objekteve sanitare

·Dezinfektimi dhe pastrimi i të gjitha sipërfaqeve rezistente ndaj acidit

·Pastrues bazik e mirëmbajtje për zonat sanitare dhe pishinë

·Shkrin depozitat minerale, të tilla si gëlqere, largon ndotësit organike në mënyrë të përkryer të tilla si vajra nga lëkura juaj

·Gjithashtu efektive kundër Legionella dhe polioma-viruseve

·Përqendrimi në aplikim: VAH: 2.0%, 15 min, 1.5% 30 min, 1.5%, 60 min (ngarkesë të ulët në makineri)