Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Onemu 2000 1L Onemu 2000 1L
Onemu 2000 1L Onemu 2000 1L

Te gjitha per shtepine / Solucione pastrimi

Onemu 2000 1L

nga Albpastrim.shpk

550 Lekë

Pastrues universal dhe detergjent

·Për pastrimin manual qelqi, takëm, sendesh dhe sipërfaqesh

·Heq njollat e yndyrës e vajit dhe mbetjet e ushqimit me lehtësi

·Nuk përmban ngjyrues, aromë neutrale

·I butë në lëkurë

·I përshtatshëm për të gjitha materialet

·Përqendrimi: përdoreni të paholluar ose i holluar deri në 0.5% (koncentrat i holluar në ujë)