Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Perocid Oko 1L Perocid Oko 1L
Perocid Oko 1L Perocid Oko 1L

Te gjitha per shtepine / Solucione pastrimi

Perocid Oko 1L

nga Albpastrim.shpk

825 Lekë

Dekalcifikues ekologjik

·Kapacitet i shkëlqyer në shpërndarjen e gëlqeres

·Me lehtësi heq gëlqeren

·Punon pa sisteme të tjera mekanike

·Shumë i koncentruar

·Pa acid klorhidrik, acid fosforik, acid acetik