Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Gastro Pur Konzentrat 1L Gastro Pur Konzentrat 1L
Gastro Pur Konzentrat 1L Gastro Pur Konzentrat 1L

Te gjitha per shtepine / Solucione pastrimi

Gastro Pur Konzentrat 1L

nga Albpastrim.shpk

1.045 Lekë

Tretës shumë efektiv për vaj dhe graso

·Për të gjitha sipërfaqet të papërshkueshme nga uji dhe alkali-rezistente, dyshemeve në kuzhinat industriale dhe objekteve ku përgatitet ushqimi

·Fuqi jashtëzakonisht e lartë në shpërndarjen e vajit, yndyrnat dhe papastërtive

·Pastron nga yndyrnat-kurth nga shpejtë de-emulsification

·Rekomanduar nga Shoqata Gjermane e inspektorëve të ushqimit

·Përqendrimi: përdorni të paholluar ose i holluar nga 0.25% në 30% (koncentrat i holluar në ujë)