Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Desifor A 1L Desifor A 1L
Desifor A 1L Desifor A 1L

Te gjitha per shtepine / Solucione pastrimi

Desifor A 1L

nga Albpastrim.shpk

1.256 Lekë

Koncentrat likuid dezinfektues për sipërfaqet në industrinë ushqimore *

·Pastrues dezinfektant universal për pastrimin e sipërfaqeve të papërshkueshëm nga uji, pajisjet dhe makineritë në kuzhinat industriale dhe objekteve ku përgatitet ushqimi

·Rekomanduar nga Shoqata Gjermane e inspektorëve të ushqimit

·Përmbush kërkesat në përputhje me EN 1276, EN 1650 dhe EN 13697

·Fuqi e shkëlqyer në shpërbërjen e yndyrnave, proteina dhe papatërtive

·Pa klor dhe aldehide

·Baktericid dhe yeasticidal, 20 ° C, në kushte të pastra dhe papastra (EN 1276, EN 1650, EN 13697): 3% 30 min, 4% 15 min, 5% 5 min