Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Rapido 500ml Rapido 500ml
Rapido 500ml Rapido 500ml

Te gjitha per shtepine / Solucione pastrimi

Rapido 500ml

nga Albpastrim.shpk

1.265 Lekë

Heqës çamçakëzi

·Zbutës me tretës për heqjen e të gjitha njollave të vjetra e të vështira të çamçakëzit

·Për përdorim në pëlhura rezistente ndaj tretësve, gur natyror dhe artificial dhe dysheme elastike të vështira

·Ideal për t’u ri-punuar me Rapido KAUGUMMI-EX

·Për heqjen e shpejtë të mbetjeve të zbutur të çamçakëzit

·Përqendrimi: përdoreni të paholluar