Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Forex 1L Forex 1L
Forex 1L Forex 1L

Te gjitha per shtepine / Solucione pastrimi

Forex 1L

nga Albpastrim.shpk

1.710 Lekë

Për pastrim me performancë të lartë për porcelan

·Për pastrim të thellë basik dhe rutinë e pllakave mikropore porcelani/guri

·Për përdorim manual dhe me makineri

·Kohë të shkurtër e aplikimit

·Pa tretës

·Përqendrimi: 1 deri në 10% (koncentrat i holluar në ujë)