Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Ontop Hospital Silk 3L Ontop Hospital Silk 3L
Ontop Hospital Silk 3L Ontop Hospital Silk 3L

Te gjitha per shtepine / Solucione pastrimi

Ontop Hospital Silk 3L

nga Albpastrim.shpk

7.040 Lekë

Pastrimi i thellë për shërbimet mjekësore për sipërfaqe me shkëlqim të mëndafshtë

·Rezistent ndaj të gjitha dezinfektuesve të zakonshme të duarve me bazë alkooli

·Tharja e shpejtë mundëson punë të shpejtë

·Patejdukshmërie mirë - barazon parregullsinë optike dhe dallimet në shkëlqim

·Qëndrueshmëri të shkëlqyer në të gjitha dyshemetë e përbashkëta

·Përqendrimi i përdorimit: i pastër