Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Floortop EU 1L Floortop EU 1L
Floortop EU 1L Floortop EU 1L

Te gjitha per shtepine / Solucione pastrimi

Floortop EU 1L

nga Albpastrim.shpk

1.210 Lekë

Kujdesi ndaj dyshemesë me performancë të lartë

·Cilësuar me simbolin mjedisit e Bashkimit Evropian (Ecolabel BE)

·Të përshtatshme për të gjithë dyshemetë të papërshkueshme nga uji dhe të veshura

·Gjithashtu i përshtatshëm për veshje antistatike

·Për pastrim me pecetë të lagur, për pastrim makine, për pastrues me spray

·Me parfum natyral të freskët