Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Floortop 1L Floortop 1L
Floortop 1L Floortop 1L

Te gjitha per shtepine / Solucione pastrimi

Floortop 1L

nga Albpastrim.shpk

1.155 Lekë

Kujdesi ndaj dyshemesë me performancë të lartë

·Pastrimi, mirëmbajtja dhe rivitalizimi në një veprim

·E përdorshme në të gjitha metodat e pastrimit, duke përfshirë pastrimin llak

·Të përshtatshme për gjimnazet dhe salla sportive, spitale dhe objekte kujdesi ndaj të moshuarve

·Testuar sipas DIN 18032, e sigurt për të ecur mbi të pas pastrimit

·Të përshtatshme për veshje anti-statike, kur përdoret siç duhet

·Pa vija, shkëlqim kristal i qartë - mund të lëmohet për shkëlqim të lartë

·Përqendrimi: 0.25 në 10%