Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Novo Pen off 500ml Novo Pen off 500ml
Novo Pen off 500ml Novo Pen off 500ml

Te gjitha per shtepine / Solucione pastrimi

Novo Pen off 500ml

nga Albpastrim.shpk

880 Lekë

Pastrues i lartë gati-për-t’u përdorur mbi sipërfaqe dhe tavolina

·Heq në sekonda bojën, bojë-vulosjen, stilolaps, mbetjet e ngjitëseve të etiketave, shënues të përhershëm

·Pastron mbetjet pa pastruar me të thatë

·Mund të sprucohet direkt mbi vendin e dëshiruar për pastrim

·Jo ri-pastrim

·Përqendrimi: përdoreni te paholluar

Përqendrimi: 0.5% (koncentrat i holluar në ujë)