Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Artus Metall Protect 500ml Artus Metall Protect 500ml
Artus Metall Protect 500ml Artus Metall Protect 500ml

Te gjitha per shtepine / Solucione pastrimi

Artus Metall Protect 500ml

nga Albpastrim.shpk

1.595 Lekë

Kujdesi për muret e celiktë pa ndryshk

·Ruan dhe mirëmban të gjitha sipërfaqet metalike

·Lë një shkëlqim të qëndrueshme pa yndyrë e mbetje ngjitëse

·Zmbrapsës papastërtish

·Pa vaj dhe yndyrna

·Gjithashtu për përdorim në sipërfaqe më të mëdha rekomandohen copa të mëdha pastrimi

·Përqendrimi: përdoreni te paholluar