Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Quick Trick Concentrate 1L Quick Trick Concentrate 1L
Quick Trick Concentrate 1L Quick Trick Concentrate 1L

Te gjitha per shtepine / Solucione pastrimi

Quick Trick Concentrate 1L

nga Albpastrim.shpk

1.595 Lekë

Pastruese qilimi, tapicerie, tavani dhe muresh

·Me lehtësi largon vajin, grason, blozën, nikotinen, papastërtitë atmosferike

·Shumë efektive pa acide, alkale, enzima, zbardhues, alkool.

·Përforcues fuqie për sistemin DR.SCHNELL Rapido pastrim-tapetesh dhe për pastrim pëlhure.

·Pastrim pa shkumë

·E disponueshme në spray me presion 1.5 litërsh

·Përqendrimi: përdoreni të paholluar ose i holluar deri në 20% (koncentrat i holluar në ujë)