Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Glasan 1L Glasan 1L
Glasan 1L Glasan 1L

Te gjitha per shtepine / Solucione pastrimi

Glasan 1L

nga Albpastrim.shpk

770 Lekë

·Me lehtësi heq njollat e vajit, yndyrës, ndotjes dhe papastërtisë atmosferike

·Rezultate të shkëlqyera në temperatura të ulëta

·Pengon ri-ndotjen

·Avantazh të veçantë: ndihmon rrëshqitjen ergonomike të sfungjerit tuaj pastrues

·I përshtatshëm për pastrim xhami dhe kornize

·Përqendrimi: 0.25 deri në 0.5% (koncentrat i holluar në ujë)