Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Glasfee 500ml Glasfee 500ml
Glasfee 500ml Glasfee 500ml

Te gjitha per shtepine / Solucione pastrimi

Glasfee 500ml

nga Albpastrim.shpk

600 Lekë

Pastrues i shpejtë sipërfaqeje

·Për xhama, pasqyra dhe të gjitha sipërfaqet e papërshkueshme nga uji

·Heqja e plotë e sedimenteve organike dhe filmave me vaj

·Heq naftën dhe yndyrnat nga sipërfaqet me shkëlqim

·Shumëllojshmëri të kontenierëve për të gjitha format e metodat e aplikimit

·Tharje e shpejtë, nuk lë mbetje ose vija

·Nuk ka nevojë për fshirje të thatë

·Përqendrimi: përdoreni te paholluar