Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Berry 1L Berry 1L
Berry 1L Berry 1L

Te gjitha per shtepine / Solucione pastrimi

Berry 1L

nga Albpastrim.shpk

660 Lekë

Pastrues natyral aromatik

·Heq papastërtitë atmosferike

·Pastron tërësisht njollat dhe pa mbetje

·Për fshirje të njomur / të lagur

·Sipërfaqet thahen shpejt pas pastrimit

·Aromatizues

·Përqendrimi: 0.5% (koncentrat i holluar në ujë)