Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Forol 1L Forol 1L
Forol 1L Forol 1L

Te gjitha per shtepine / Solucione pastrimi

Forol 1L

nga Albpastrim.shpk

715 Lekë

Pastrim i lehtë, i shpejtë

·Heq papastërtitë e yndyrnave dhe të vajit, nikotinës, mbetjet e freskëta të stilolapsit dhe pluhurit atmosferik

·I përshtatshëm për të gjitha materialet rezistente ndaj ujit, të veshura, të zbuluara dhe parket anti-statik

·Optimizon funksionalitetin e proceseve bashkëkohore të pastrimit: Puna me një-hap me teknikë palosje, metoda e alternimit copë- shtupë, sistemet me para-ngopje të pëlhurave të pastrimit

·Kombinim sinergjik i lagështisë- aftësi të shkëlqyera njomje dhe fuqi e lartë në shpërndarjen e papastërtive në një veprim

·Mbështet efektivitetin e pëlhurës lidhur me kapacitetin e mbledhjes së papastërtive , veçanërisht pëlhurave me mikro-fibra

·Përqendrimi: 0.25 deri ne 5%