Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Unimagic Eu 1L Unimagic Eu 1L
Unimagic Eu 1L Unimagic Eu 1L

Te gjitha per shtepine / Solucione pastrimi

Unimagic Eu 1L

nga Albpastrim.shpk

1.050 Lekë

Mikrofluid

·Vlerësuar si Marka Eco BE ("EU Flower")

·Të përshtatshme për të gjitha sipërfaqet e papërshkueshme nga uji dhe sipërfaqet e dyshemesë

·Ideal për përdorim me tekstile mikrofibre

·Për pastrim të thatë ose të lagur, me pastrim makine dhe për pastrim spray

·Aromë natyrisht e freskët

·Përqendrimi: 0,5-1,0% (koncentrat i holluar në ujë)